DomovPoslovni uporabnikiOskrba pomembnih potnikov

Oskrba pomembnih potnikov

 

Domačim in tujim potnikom iz političnega, gospodarskega, poslovnega, kulturnega in zabavnega sveta ter vsem drugim potnikom, ki želijo svoje potovanje na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana začeti, nadaljevati ali zaključiti udobno in brezskrbno, ponujamo prvovrstno oskrbo.

Ekskluzivna in popolnoma prilagojena storitev

Naše visoko usposobljeno osebje je pomembnim potnikom in njihovim spremljevalcem na voljo od prvega do zadnjega stika z letališčem.

Hitra in diskretna oskrba za sproščeno potovanje

Za večino formalnih postopkov ob prihodu ali odhodu z letališča poskrbi naše osebje. Sodelovanje potnikov je potrebno le, če to določajo državne in varnostne zahteve oziroma zahteve mednarodnih letalskih standardov. Potnikom je zagotovljena hitra in diskretna oskrba, izognejo se običajnemu prehajanju skozi terminal in čas na letališču preživijo bolj kakovostno in sproščeno.

Udobje in prijeten ambient

Potnike ob prihodu sprejmemo takoj ob izstopu iz letala, ob odhodu jih nanj odpeljemo neposredno iz salona. Za prevoz je na voljo udobno vozilo.

Čas pred odhodom ali po prihodu lahko potniki preživijo v prijetnem ambientu enega od salonov, ki so na voljo za sprostitev ali urejanje poslovnih zadev. Gostom postrežemo z osvežilnimi napitki in lahkimi prigrizki. Za posebne želje v zvezi s postrežbo je potrebno predhodno naročilo, vendar to ni všteto v osnovno ceno oskrbe. Poskrbimo lahko tudi za namestitev svežih cvetličnih aranžmajev ter dostavo domačih in tujih časopisov ter revij.

V glavnem potniškem terminalu sta na voljo dva salona. V večjem je mogoče organizirati manjše sprejeme za goste in tiskovne konference. Opremljen je s televizijo, internetom in faks napravo.

Potnikom z omejeno zmožnostjo gibanja (npr. z invalidskim vozičkom) ne nudimo VIP storitev.

Naročilo storitev

Ker vam želimo zagotoviti prvovrstno storitev, za izvedbo potrebujemo predhodno najavo in naročilo. Naročila storitev oskrbe pomembnih potnikov sprejemamo od ponedeljka do petka od 7:30 do 15:30 po lokalnem času. Izpolnjen in podpisan obrazec za najavo in naročilo (pdf) posredujte prek spletne pošte na vip@lju-airport.si.

Cenik

Cenik in podroben opis storitev oskrbe pomembnih potnikov (pdf)