DomovPoslovni uporabnikiOglaševanje

Oglaševanje

 

Oglaševanje na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana

Svoje podjetje, izdelke ali storitve lahko učinkovito predstavite z oglasnim sporočilom na oglasnih površinah v sklopu Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana. Letno obišče letališče čez milijon in pol potnikov ter številni obiskovalci, kar vašemu oglasnemu sporočilu zagotavlja dobro opaznost.

Možnosti oglaševanja:

  • V letališki stavbi (v avli za prijavo na let, ter v odhodni in prihodni avli) ponujamo možnost učinkovitega oglaševanja v osvetljenih oknih, nameščenih na najbolj vidnih mestih.
  • Na zunanjih lokacijah (nasproti letališke stavbe ob parkirišču, ob dovozno in odvozno cesto ter med njoponujamo možnost oglaševanja na oglasnih tablah različnih dimenzij. Vse zunanje oglasne lokacije so vidne z obeh strani.
  • V knjižicah z osnovnimi informacijami o letališču in voznem redu ki obiskovalcem in potnikom v prihodu in odhodu ponujajo pomembne koristne ter aktualne informacije o ponudbi in storitvah na letališču. Brošura izhaja vsake dva meseca in je na voljo na številnih lokacijah v potniškem terminalu.
  • Na našem spletnem mestu, kjer beležimo čez 200.000 ogledov mesečno. Načrtujemo, da bo naša spletna stran postala nepogrešljiv vir informacij za vse letalske potnike, tiste, ki prihajajo na obisk naše lepe dežele, in tudi tiste, ki se podajo odkrivati zanimivosti drugih dežel. Z dodajanjem novih, vedno svežih informacij in storitev se bo obisk naše spletne strani še povečeval in tako vsem tistim, ki ste sprejeli oglaševanje na najhitreje rastočem oglaševalskem mediju, nudimo dobro opaznost oglasnega sporočila.

Za vse dodatne informacije, povezane z možnostmi oglaševanja, nas pokličite na telefon 04/2061 400, oziroma nam pišite na e-naslov: marketing@fraport-slovenija.si