DomovMediji

Posodobitev parkirnega sistema

V torek, 9. februarja, bo steklo posodabljanje parkirnega sistema v garažni hiši in na odprtem parkirišču, ki bo omogočilo plačevanje parkirnine s plačilnimi karticami. 

V prvi fazi posodobitve parkirnega sistema bodo odstranjeni parkomati ob pasu za kratkotrajno ustavljanje in v garažni hiši, ki bodo kasneje zamenjani z novimi. Ob zaključku posodobitve sistema, predvidoma v marcu 2021, bo na novih parkomatih mogoče plačevati parkirnino tudi s plačilnimi karticami in nalagati dobroimetje. O vseh novostih in novih lokacijah parkomatov bomo uporabnike obveščali sproti.

V obratovanju trenutno ostajata parkomata pred terminalom in na zunanjem parkirišču P2 (glavni vhod), po urniku, ki ga sproti osvežujemo na naši spletni strani, pa lahko obiščete tudi parkirno blagajno.

Obstoječe abonentske kartice v veliki večini ostajajo v uporabi. Potrebna bo menjava nekaterih, in sicer tistih, ki omogočajo vhod preko zapornic tako, da se vstavijo v režo čitalca. Lastnike takšnih kartic prosimo, da za ureditev zamenjave pišejo na parking@fraport-slovenija.si.

Z načinom implementacije novega sistema si bomo prizadevali, da bi bilo čim manj motenj za uporabnike parkirišč. V primeru kakršnih koli težav se, prosimo, obrnite na e-naslov parking@fraport-slovenija.si ali na parkirno blagajno – 04/2061409.

Zg. Brnik, 5. 2. 2021