Trajnostno poročilo 2019

Zg. Brnik, 21. 10. 2020 - Prizadevanja o trajnostnem poslovanju družbe Fraport Slovenija že peto leto celovito, strnjeno in transparentno predstavljamo v Trajnostnem poročilu, ki je pripravljeno v skladu s standardi GRI (Global Reporting Initiative).

V poročilu uravnoteženo in verodostojno poročamo o našem trajnostno naravnanem delovanju tako v odnosu do okolja, v odnosu do nas samih, odnosu do naših potnikov in vseh drugih za nas pomembnih deležnikov.

Informacije in podatki so primerljivi s preteklimi leti, saj svojo trajnostno pot gradimo v dimenzijah preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

V uvodnem nagovoru je poslovodni direktor  Zmago Skobir  zapisal: »Zdravstvena kriza, ki je razgalila ranljivost človeškega sistema, po drugi strani prinaša za planet eno najpomembnejših prednosti. Praktično prazno nebo v zadnjih mesecih je imelo za posledico skorajda dramatičen padec emisij ogljika. Kriza, ki prinaša toliko negotovosti in skrbi, prinaša tudi priložnosti. Za naš planet.« In dodaja: »Svet se je spremenil, ključnega pomena je, da bomo znali odgovorneje živeti.«

Poročanje družbe Fraport Slovenija o trajnostnem dialogu z vsemi deležniki sporoča prav to. Da kot družba stremimo k naprednemu, a trajnostno odgovornemu poslovanju.

“Kriza, ki prinaša toliko negotovosti in skrbi, prinaša tudi priložnosti. Za naš planet. Svet se je spremenil, ključnega pomena je, da bomo znali odgovorneje živeti.”

Kontakt

Korporativno komuniciranje
PR@fraport-slovenija.si +38642061103

Arhiv novic

Več novic poiščite v arhivu.