Pridružite se nam

Iščemo več novih sodelavcev za delovno mesto:

SNAŽILEC (m/ž)


K prijavi vabimo kandidate/ke, ki imajo:

- izobrazbo II. stopnje po SOKu in
- vozniški izpit B kategorije.


Naš novi sodelavec/ka bo zadolžen za:

- upravljanje z delovnimi stroji, napravami in orodji,

- čiščenje prostorov,

- urejanje okolja,

- druga dela in naloge po nalogu nadrejenega v okviru delovnega mesta.


Vse tiste, ki vas delo zanima, prijazno vabimo, da prijavo z dokazili o izpolnjevanju pogojev, oddate v Službo za kadre in izobraževanje (kadri@fraport-slovenija.si) do vključno 13.08.2021. Prednost pri izbiri imajo kandidati z izkušnjami z delom na letališču. 


Ponujamo vam možnost dela s prijetnimi sodelavci v mednarodnem podjetju ter sklenitev pogodbe za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom.

Odgovori na pogosta vprašanja

Prosta delovna mesta objavljamo na tej spletni strani, družbenih omrežjih Fraporta Slovenija in, odvisno od delovnega mesta, tudi na zaposlitvenih portalih ali Zavodu za zaposlovanje Republike Slovenije. 

Želimo si predanih, strokovnih in zanesljivih sodelavcev, ki nam bodo pomagali soustvarjati letališki vsakdan. Nove sodelavce iščemo predvsem na področju operative, občasno pa tudi administracije. Več o možnostih zaposlitve in delu pri nas, si lahko preberete tukaj.

Najpogosteje se prosta delovna mesta v operativnih službah objavijo v zimskem času, pred začetkom poletnega letalskega voznega reda. Poleti namreč potrebujemo več sodelavcev, saj je takrat največ dela, še posebej v oskrbi letal in potnikov. Sodelavce z drugih področij pa iščemo v skladu z aktualnimi potrebami. 

Za delo na področju operative so potrebna posebna letališka znanja na področju, ki jih pridobite pri nas po zaposlitvi. Predhodno je potrebno izpolnjevati samo osnovne pogoje, vključno z izobrazbo, za zasedbo delovnega mesta. Na področju administracije pa potrebujemo različna strokovna znanja, ki so odvisna od posameznega delovnega mesta. Tu je izobrazba pomembnejša, prav tako že pridobljena znanja. 

Našim sodelavcem nudimo številne ugodnosti, s katerimi se lahko seznanite tukaj.

Če vas morda v zvezi z zaposlitvijo in delom pri nas zanima še kaj, nam lahko pišete na kadri@fraport-slovenija.si.