Pridružite se nam

PROSTA DELOVNA MESTA

Sposobnosti timskega dela, hitrega ukrepanja in proaktivnost so tiste, ki si jih želimo pri novem sodelavcu/ki na delovnem mestu:

GASILEC (m/ž)

K prijavi vabimo kandidate/ke, ki imajo sledeča znanja:
- izobrazbo V. stopnje po SOKu,
- znanje tujega jezika na nižjem nivoju,
- vozniški izpit B kategorije,
- psihofizično sposobnost za gasilca.

Naš novi sodelavec/ka bo zadolžen za:
- operativno izvajanje nalog gašenja in reševanja,
- požarno preventivo in požarno stražo,
- odstranjevanje poškodovanih letal,
- vzdrževanje in upravljanje gasilskih vozil in gasilsko reševalne opreme,
- izvajanje tehničnih del pri oskrbi potnikov in letal,
- izvajanje razleditve in protiledenja letal,
- druga dela in naloge po nalogu nadrejenega v okviru delovnega mesta.

Vse tiste, ki vas to delo zanima, prijazno vabimo, da prijavo z dokazili o izpolnjevanju pogojev, oddate v Službo za kadre in izobraževanje (kadri@fraport-slovenija.si) do vključno 26.09.2021.

Ponujamo vam možnost strokovnega in osebnega razvoja v mednarodnem podjetju ter sklenitev pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom. 
 

 

Iščemo več novih prijaznih in zanesljivih sodelavcev za delovno mesto:

SNAŽILEC (m/ž)

K prijavi vabimo kandidate/ke, ki imajo:
- izobrazbo II. stopnje po SOKu in
- vozniški izpit B kategorije. 

Naš novi sodelavec/ka bo zadolžen za:
- upravljanje z delovnimi stroji, napravami in orodji,
- čiščenje prostorov,
- urejanje okolja,
- druga dela in naloge po nalogu nadrejenega v okviru delovnega mesta.

Vse tiste, ki vas to delo zanima, prijazno vabimo, da prijavo z dokazili o izpolnjevanju pogojev, oddate v Službo za kadre in izobraževanje (kadri@fraport-slovenija.si) do vključno 20.09.2021. Prednost pri izbiri imajo kandidati z izkušnjami z delom na letališču. 

Ponujamo vam možnost dela s prijetnimi sodelavci v mednarodnem podjetju ter sklenitev pogodbe za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom.

 

 


 

 

 

Odgovori na pogosta vprašanja

Prosta delovna mesta objavljamo na tej spletni strani, družbenih omrežjih Fraporta Slovenija in, odvisno od delovnega mesta, tudi na zaposlitvenih portalih ali Zavodu za zaposlovanje Republike Slovenije. 

Želimo si predanih, strokovnih in zanesljivih sodelavcev, ki nam bodo pomagali soustvarjati letališki vsakdan. Nove sodelavce iščemo predvsem na področju operative, občasno pa tudi administracije. Več o možnostih zaposlitve in delu pri nas, si lahko preberete tukaj.

Najpogosteje se prosta delovna mesta v operativnih službah objavijo v zimskem času, pred začetkom poletnega letalskega voznega reda. Poleti namreč potrebujemo več sodelavcev, saj je takrat največ dela, še posebej v oskrbi letal in potnikov. Sodelavce z drugih področij pa iščemo v skladu z aktualnimi potrebami. 

Za delo na področju operative so potrebna posebna letališka znanja na področju, ki jih pridobite pri nas po zaposlitvi. Predhodno je potrebno izpolnjevati samo osnovne pogoje, vključno z izobrazbo, za zasedbo delovnega mesta. Na področju administracije pa potrebujemo različna strokovna znanja, ki so odvisna od posameznega delovnega mesta. Tu je izobrazba pomembnejša, prav tako že pridobljena znanja. 

Našim sodelavcem nudimo številne ugodnosti, s katerimi se lahko seznanite tukaj.

Če vas morda v zvezi z zaposlitvijo in delom pri nas zanima še kaj, nam lahko pišete na kadri@fraport-slovenija.si.